Obejrzyj na czym polega parzenie świeżej i zmielonej kawy z kapsułek
Idealna ilość, doskonała jakość Caffitaly System
Każda kapsułka zawiera wystarczającą ilość kawy by wywyższyć smak każdej mieszanki i wykorzystuje technologię systemu w najlepszy sposób przy użyciu
8 gramów zmielonej kawy.
Górna folia dwa filtry i korpus kapsułki składa się z trzech różnych warstw, które pozwalają kapsułce pozostać szczelną i chronią kawę przed tlenem w celu utrzymania aromatów.
Ekstrakcja kawy zachodzi po przejściu wody pod wysokim ciśnieniem, równomiernie, przez górną część filtra i wchodzi w kontakt z każdą ze zmielonych ziaren kawy aby wypłynąć przez dolną część filtra.
Uruchomienie i higiena, ekspres Bianca S22
Kapsułki są nie tylko praktyczne, ale zawsze oddają najlepszą i o jednakowym smaku kawę.
Nie jest to zaskakujące, każda kapsułka zawiera trzy podstawowe elementy
1. Właściwa mieszanka. Zaprojektowana z troską przez zespół naszych palaczy we Włoszech. Dwanaście rodzajów kaw Caffitaly oferują dobrą równowagę między kwasowością i goryczą o pożądanej intensywności.
2. Każda kapsułka Caffitaly zawiera 8 g kawy (w porównaniu do 5 g u wielu konkurentów) zalecanej ilości do wytwarzania wysokiej jakości espresso.
3. Dobre frezowanie. Ziarna miele się w zależności od żądanej intensywności w celu uzyskania mniej lub bardziej silnej kawy.Ponadto, w celu uniknięcia utraty smaku, kawa po zmieleniu jest próżniowo zamknięta.